Goedkope rijschool Rotterdam: Veilig Verkeersschool Nederland

Goedkope rijschool Rotterdam: Veilig Verkeersschool Nederland


Jouw goedkope rijschool in Rotterdam is Veilig Verkeersschool Nederland in Rotterdam. Bij ons krijg je de kwalitatief beste rijlessen voor de voordeligste prijzen in heel de regio van Rotterdam. Bij ons krijg je altijd te maken met de scherpste prijs. Voor vijfentwintig euro heb je maar liefst vijftig minuten rijles. Je leest het goed: vijftig minuten! Een uur rijles is bij ons ook echt één uur rijles. Wij werken met “lesuren” van maar vijftig minuten. Voor een goedkopere prijs krijg je bij Veilig Verkeersschool Nederland méér les. Dat is pas een goedkope rijschool in Rotterdam!

Rijles Pakketten op maat van jouw noden

Bij Veilig Verkeersschool Nederland kun je rijlessen volgen, waarbij je zelf bepaalt hoeveel rijlessen je nodig hebt. Voor de zeer scherpe prijs van vijfentwintig euro heb je een vol uur, dus vijftig minuten les. Wij bieden ook nog voordelige rijlespakketten aan van tien, twintig, dertig of veertig rijlessen. Of je nu meer of minder rijlessen nodig hebt, bij Veilig Verkeersschool Nederland bepaal jij zelf hoeveel lessen je neemt. Onze dienstverlening blijft ongeacht het pakket hetzelfde. Hoeveel lessen je ook neemt, wij garanderen steeds:

  • Kwalitatieve opleiding van een professionele rijinstructeur
  • Huur van de lesauto is inbegrepen in het lessengeld
  • Rijlessen opnemen in je eigen tempo
  • Vijftig minuten = één rijles, bij ons een “lesuur” van maar vijftig minuten
Autorijschool, Rijscholen

Drie Daagse theoriecursus bij je goedkope rijschool Rotterdam

Voor de kleine prijs van 135 euro biedt Veilig Verkeersschool Nederland je al een drie daagse theoriecursus. Dit is de eerste stap richting het halen van jouw rijbewijs. Dit heb je nodig voordat je achter het stuur mag gaan zitten om te oefenen. Onze drie daagse theoriecursus bestaat uit drie lesdagen. Een vierde, aansluitende dag vindt het theorie-examen plaats. De meeste van onze leerlingen slagen vanaf de eerste keer voor hun theorie-examen. Lukt het toch eens niet, dan mag je gratis de cursus opnieuw volgen en hoef je enkel nog het examengeld te betalen voor je herkansing. Met deze diepgaande, theoretische bagage zit je optimaal in de startblokken om een ervaren auto bestuurder te worden.

Na onze (bijna) gratis proefles zal je niet langer twijfelen

We begrijpen heel goed dat je eerst een proefles wilt nemen om te kijken of onze manier van lesgeven wel beantwoordt aan jouw noden. Maar na de proefles zijn we er zeker van dat je helemaal overtuigd bent. Dankzij onze scherpe prijs van maar 25 euro voor één rijles van zestig minuten zijn we niet alleen de goedkoopste, we zijn ook de beste. Onze rij-instructeurs hebben allemaal het vereiste bekwaamheidscertificaat en scholen zich voortdurend bij. Zo zijn zij je beste leraren om je weg te vinden op de autobaan. Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

Ben jij 16,5 jaar of ouder en ben je klaar voor een rijles?

Aanmelden