De beste rijlessen in Rotterdam vind je bij Veilig Verkeersschool Nederland

De beste rijlessen in Rotterdam vind je bij Veilig Verkeersschool Nederland


Wil je van de allerbeste rijlessen in Rotterdam genieten? Dan ben je bij Veilig Verkeersschool Nederland aan het juiste adres. We geven je niet alleen de kwalitatief beste rijlessen, maar ook de goedkoopste rijlessen. Bij geen enkel andere rijschool ben je minder geld kwijt aan je rijlessen dan bij ons. Voor bijna geen geld krijg je bij Veilig Verkeersschool Nederland uitstekende rijlessen. Een uur is bij ons vijftig minuten lang. 

Rijlessen voor elk wat wils

Bij Veilig Verkeersschool Nederland kan iedereen rijlessen volgen op zijn of haar maat. Heb je veel rijlessen nodig, dan pak je een rijlespakket met dertig of zelfs veertig uren. Ben je een natuurtalent op het vlak van autorijden dan zijn twintig of misschien zelfs tien uren rijles al meer dan genoeg voor jou. Een uur is bij Veilig Verkeersschool Nederland vijftig minuten lang. Ongeacht het aantal uren dat je opneemt in je rijlespakket geniet je van onze beste dienstverlening. Elk rijlespakket is dus goed voor volgende voordelen:

  • 50 minuten rijles per betaald uur (zeer scherpe prijs van 25 euro!)
  • De huur van de lesauto is inbegrepen in de prijs
  • Een bekwame en ervaren rijinstructeur
  • Je neemt je rijlessen in je eigen tempo op
Rijschool, Rijscholen, Rijschool Rotterdam

Maar eerst slagen voor het theorie-examen

Voor je kunt genieten van de beste rijlessen in Rotterdam moet je eerst slagen voor het theorie-examen. Dat examen is de eerste stap naar je rijbewijs voor de auto. Voor maar 130 euro bieden wij jou een driedaagse theorieopleiding inclusief een examenkans aan. Hierdoor ben je dus in totaal vier dagen bezig: drie lesdagen ter voorbereiding en het theorie-examen op dag vier. Lekker snel behaal jij dus je theorie-examen, zodat je makkelijk aan je rijlessen kunt beginnen. Goed nieuws! Bijzonder veel van onze studenten slagen vanaf de eerste keer voor hun theorie-examen nadat ze bij ons de cursus hebben gevolgd. Lukt het toch eens niet, dan mag je gratis de cursus opnieuw volgen en hoef je enkel de herkansing voor het examen opnieuw te betalen.

Een (bijna) gratis proefles neemt je twijfel voor onze rijlessen in Rotterdam weg

Bij Veilig Verkeersschool Rotterdam hoef je niet onmiddellijk te betalen voor een rijles. Wij begrijpen heel goed dat je eerst wilt aftasten of de manier van lesgeven wel past bij wat jij nodig hebt. Zo bieden wij altijd een (bijna) gratis proefles aan. Staat het je niet aan dan ben je vrij om elders rijlessen te gaan volgen. Ben je wel overtuigd dan bieden we je met veel plezier een goedkoop rijlessen pakket op jouw maat aan. Zo word je goed voorbereid voor jouw rijexamen. De meeste van onze studenten slagen vanaf de eerste keer. Word jij de volgende? 

Ben jij 16,5 jaar of ouder en ben je klaar voor een rijles?

Aanmelden