Rijlessen vanaf € 25,- per rijles!

Rijlessen vanaf € 25,- per rijles!


Rijlessen bij Veilig rijschool Rotterdam

Rijlessen volgen kan vandaag de dag echt overal. Er zijn in elke stad heel wat rijscholen. Bij ons krijg je de beste rijlessen. Dit omdat onze instructeurs de rijlessen volledig aanpassen aan jou als leerling. Hierdoor helpen wij jou zeker bij het halen van je rijbewijs. De rijlessen duren bij ons 50 minuten. Wij geven de voorkeur aan een rijles blokuur. Doordat je langer rijdt kun je vaak beter aan de auto wennen en ook meer lesstof onthouden. Het is daarom ook verstandiger om rijles in blokuren te volgen. Dit zal tevens leiden dat je minder lessen in totaal nodig zal hebben.

In het begin van je opleiding wordt je getraind om het voertuig optimaal te beheersen. Om je goed op je gemak te laten voelen, zal de instructeur je in het begin zoveel mogelijk op rustigere tijdstippen laten deelnemen aan het verkeer. Je zult merken dat je op deze manier sneller kan wennen aan de auto en vol zelfvertrouwen deel kan nemen aan het verkeer. Wanneer je de auto goed beheerst en vooral lekker in je vel zit, zal je tijdens de rijles vaker deelnemen aan wat drukker verkeer. De lessen worden aangepast aan jouw niveau, waardoor je altijd lerend bezig zal zijn en zal merken dat je snel vooruit gaat. Hierdoor kun je je ook beter kunnen voorbereiden voor het praktijkexamen.

Spoedcursus auto rijlessen

Wil je gauw je rijbewijs halen zonder er al te lang over te doen? Bij Veilig Verkeersschool Nederland is er de mogelijkheid om een spoedcursus auto rijlessen te volgen. Voor een spoedcursus auto rijlessen is het nodig dat je gevoel voor autorijden hebt. In een korte tijd moet je veel informatie verwerken en je moet goed onder druk kunnen werken. Je hebt reeds rijlessen gevolgd of al een keer rijexamen gedaan. Bij het volgen van een spoedcursus auto rijlessen is een intake van 90 minuten verplicht. Hierbij kijken we naar wat de beste mogelijkheid is om met spoed je rijbewijs te halen en stellen we het spoedcursuspakket samen. 

Hieronder vindt je de spoedcursus rijles mogelijkheden.

  • 20 rijlessen + examen spoedcursus auto rijlessen
  • 30 rijlessen + examen  spoedcursus auto rijlessen

Opfriscursus auto rijlessen

Je hebt al jaren je rijbewijs, maar omdat je niet zo vaak achter het stuur zit, voel je jezelf onzeker in het verkeer. Inparkeren is voor jou een hele klus of het invoegen op de snelweg gaat niet meer zoals je het hebt geleerd. Komt dit je bekend voor? Geen probleem. Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn in het verkeer. Vaak komt dit doordat ze na het halen van hun rijbewijs te weinig auto hebben gereden. Speciaal voor deze bestuurders geeft Veilig Verkeersschool Nederland de opfriscursus waardoor je weer vertrouwd raakt met de auto en de bijzondere verrichtingen in het verkeer. Wij helpen je ook weer zekerder te voelen tijdens het autorijden en in het verkeer! De lessen worden in een lesauto gegeven. Tijdens de lessen krijg je precies die tips die voor jou van belang zijn!

Meld je aan voor een proefles!

Ben jij 16,5 jaar of ouder en ben je klaar voor een rijles? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de beste rijschool in Rotterdam!

Proefles Aanvragen

* Naam

* Straat + huisnummer

* Woonplaats

* Postcode

* E-mail

* Telefoonnummer

Waarom rijlessen van Veilig rijschool Rotterdam?

  • ✓ Altijd een vaste rijinstructeur
  • ✓ Geen wachtrijen! Direct rijlessen is mogelijk
  • ✓ Betrouwbare Rijschool
  • ✓ Zelf het tempo bepalen van je rijlessen
  • ✓ Rijlessen 7 dagen per week!
  • ✓ Rijopleiding kan ALTIJD in termijnen betaald worden
  • ✓ Rijlessen vinden plaatst in het examen gebied van het CBR.

Ben jij 16,5 jaar of ouder en ben je klaar voor een rijles?

Aanmelden