Theoriecursus Rotterdam

Theoriecursus Rotterdam


Theoriecursus auto Rotterdam bij Veilig verkeersschool in Rotterdam.

Voor een goede voorbereiding op het theorie examen bieden wij de mogelijkheid om bij ons een theoriecursus in Rotterdam te volgen. Er zijn verschillende mogelijkheden om de theoriecursus Rotterdam te volgen. Bij ons is er ook de mogelijkheid om een 3 daagse theoriecursus te volgen met aansluitend theorie examen!

Dag 1 | 18:00 t/m 21:30 uur

Dag 2 | 18:00 t/m 21:30 uur

Dag 3 | 18:00 t/m 21:30 uur

Dag 4   Theorie – examen

Kosten? Nu Slechts € 135,- inclusief CBR examen!

Ons kantoor is gevestigd op de  Katendrechtse Lagedijk 465 A in Rotterdam zuid. De theoriecursus Rotterdam wordt gegeven in ons nieuwe theorie lokaal. Onze ervaren docenten zullen je helpen de leerstof op te nemen. Ook zullen zei jou helpen bij  knelpunten in de lesstof. Bij onze rijschool maken we tijdens de theoriecursus Rotterdam gebruik van de laatste lesstof en examenvragen van het CBR. Hierdoor raak je tijdens de theoriecursus Rotterdam  ook alvast een beetje gewend aan de manier van examen doen bij het CBR.

Het theorie-examen.

Je dient minimaal 16 jaar te zijn voordat je het theorie-examen mag afleggen. Het theorie-examen duurt drie kwartier, inclusief de toelichting. Je moet ongeveer een half uur voor aanvang van het examen aanwezig zijn op de examenlocatie van het CBR. Voor deelname aan het examen moet je een geldig legitimatiebewijs bij je hebben. Let op! Als je het geen geldig legitimatiebewijs bij je hebt, of als je niet op tijd op het examencentrum bent kun je niet deelnemen aan het theorie-examen. Je krijgt het door jou betaalde examengeld niet terug. Het vernieuwde theorie-examen personenauto bestaat uit drie volgende onderdelen: 25 vragen over gevaarherkenning. 30 vragen over de verkeersregels. 10 vragen over het verkeersinzicht.

Wanneer geslaagd?

Je slaagt voor het theorie-examen als je tenminste 13 van de 25 vragen goed hebt van het onderdeel gevaarherkenning. Als 35 van de 40 vragen goed hebt bij de onderdelen verkeersregels en verkeersinzicht.  Je moet dus voor beide onderdelen minimaal een voldoende halen om te slagen. Als je slaagt, is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Kosten theoriecursus Rotterdam.

Bij ons kost de theoriecursus slechts 135,- Euro, inclusief het theorie-examen. Mocht het voorkomen dat je niet slaagt voor het theorie examen dan mag je eenmalig de cursus gratis opnieuw volgen. Je betaalt dan alleen de examenkosten. 

Meld je rechtsboven direct aan!

Aanmelden Theoriecursus

Theorie

Ben jij 16,5 jaar of ouder en ben je klaar voor een rijles?

Aanmelden